ភ្លាសាច់អាំង
- ជ្រូក ម្ទេស ជីអង្កាម ក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី
វិធីធ្វើ
- សាច់ស្រទាប់ក្នុង (សាច់សុទ្ឋ) ៣០០ក្រាម, ម្ទេសម៉ដ្ឋ ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ, អង្ករលីង
(បុកអោយម៉ដ្ឋ) ១ស្លាបព្រាបាយ, ជីអង្កាម បេះស្លឹក
១/២ចានចង្កឹះ, ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ, ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាបាយ
- លាងសាច់អោយស្អាត ពន្លះសាច់កម្រាសប្រហែល ១ស.មអាំងអោយឆ្អិនដោយប្រើ កំដៅល្មមៗបានហើយ ទើបហាន់ជាចំណិតស្តើងល្មមមាត់
- យកសាច់មកប្រឡាក់គ្រឿងផ្សំ ដោយម្ទេសម៉ដ្ឋ អង្ករលីង ទឹកត្រី ទឹកក្រូចឆ្មារច្របល់អោយសព្វ ហើយទើបដាក់ស្លឹកជីអង្កាមចូល
- រៀបចំដាក់ចាន ផ្សំដោយបន្លែស្រស់
No comments:
Post a Comment